Leer jezelf verdedigen, word zelfverzekerder en win aan zelfvertrouwen: dat zijn drie van de belangrijke beloften die we je kunnen doen met de training zelfverdediging in omgeving Ter Apel. Je werkt aan jouw fysieke en mentale weerbaarheid. Daardoor straal je iets heel anders uit, voel jij je een stuk zekerder en is de kans groot dat je de technieken die je leert gelukkig nooit nodig hebt.

Wil jij zeker weten dat je je kunt verdedigen? We leren je de technieken die daarvoor nodig zijn. Tegelijkertijd hopen we dat je er nooit gebruik van hoeft te maken, anders dan tijdens de training. Het is de kennis dat je weet dat jij je kunt verdedigen die heel veel mensen de rust geeft om zelfverzekerder over straat te gaan. Wij helpen je fysiek en mentaal te groeien, om meer zelfvertrouwen te ervaren en dat ook naar buiten toe uit te stralen.

Waarom zelfverdediging?

Hoe jij je voelt en wat je naar anderen toe uitstraalt bepaalt voor een groot deel wat je van de wereld om je heen terug kunt verwachten. Tijdens de training zelfverdediging in Ter Apel Kanaal leren we je de technieken om jezelf te verdedigen, al gaat het eigenlijk om veel meer dan dat.

Je groeit fysiek en mentaal, op basis van techniek, doorzettingsvermogen en motivatie. Met het zelfvertrouwen dat jij wint voel je je een stuk zelfverzekerder. Dus blijk je de technieken uit de vechtsport in de praktijk nooit nodig te hebben? Dan nog ervaar je de waarde van onze training.

Zelfverdediging Ter Apel

Samen trainen in een groep

Om die reden trainen we standaard in een groep. Je traint met een partner. Uiteraard kijken we naar jullie niveau en fysiek, om de juiste partners aan elkaar te koppelen. Jullie spreken naar elkaar uit om op elkaar te letten en met respect met elkaar om te gaan.

Tijdens de groepstraining zelfverdediging in Ter Apel leer je een aantal basistechnieken uit de vechtsport. Het gaat om eenvoudige en toegankelijke technieken, omdat we het niet ingewikkelder maken dan nodig. Het moet immers simpel toe te passen zijn en effectief zijn op straat.

De trainingen organiseren we bovendien ook speciaal voor kinderen. Dat doen we extra laagdrempelig en toegankelijk, om al op jonge leeftijd te werken aan meer zelfvertrouwen.

En zoek jij een 1-op-1 training of cursus zelfverdediging in de omgeving van Ter Apel? Ook die kunnen we aanbieden. We hebben dan maximale aandacht voor jouw uitdagingen en de fysieke en mentale groei die jij wilt doormaken.  

Training door een ervaren instructeur

De trainingen krijg je van onze ervaren instructeur. Hij volgde Combat instructeursopleiding, level 1 en 2. Bovendien heeft hij ervaring met vechtsporten zoals Pencak Silat, Karate, kickboksen en Krav maga.

Jouw trainer heeft veel ervaring met zowel zakelijke als persoonlijke ontwikkeling en heeft ook zelf een coach. Op die manier ontwikkelen we jouw doorzettingsvermogen en motivatie, als basis voor een gevoel van meer zelfvertrouwen om jezelf te verdedigen als dat nodig is.

Zelfverdediging in Ter Apel: meld je aan

Denk jij aan een training zelfverdediging in de omgeving van Ter Apel en heb je daarover nog een paar vragen? Of wil jij je inschrijven voor onze groepstraining, voor de training voor kinderen of voor de 1-op-1 trainingen die we geven? Meld je aan of stel je vraag, dan vertellen we je graag meer.

Wil je meer weten over zelfverdediging in Ter Apel Kanaal? Gebruik onze contactgegevens of ons contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.