1-op-1 training

Persoonlijke doelen behalen

1 op 1 training

Personal training zelfverdediging

Het personal training zelfverdediging is er voor mensen die liever persoonlijk getraind willen worden. Met de 1 op 1 training pakken we zelfverdediging, fysieke en mentale weerbaarheid in een. Tijdens de training pakken we stoot-en traptechnieken mee. Werken we op de bokszak of pads en is het mogelijk om de training te combineren met HIIT of krachttraining.

Personal zelfverdedigingstraining is maatwerk

De personal training is maatwerk en dus afgestemd op jouw persoonlijke doelen. Wil je eerst liever een proefles volgen om te kijken of het iets voor je is? Dat kan! Vraag gerust een proefles aan via ons contactformulier.

1 op 1 coaching

Tevens kan de 1 op 1 training ook gecombineerd worden met coaching m.b.t het behalen van persoonlijke doelen.

Wij van WZ zijn dan ook ervaren in het coachen van mensen. Wanneer het aankomt op persoonlijke groei, is training alleen soms niet genoeg.
Dan is het fijn om een coach te hebben die je persoonlijk verder helpt zodat jij de groei gaat behalen die voor jou belangrijk is. Een stok achter de deur is dan handig. Wij kunnen die stok achter de deur zijn zodat jij je doelen die jij gesteld hebt voor jezelf ook daadwerkelijk gaat halen.

Met 1 op 1 coaching gaan we samen kijken daar de doelen die jij hebt en hoe jij deze kan behalen. Door middel van verschillende coachingsgesprekken gaan we samen bekijken waarom het je nog niet gelukt is je doelen te behalen.
Bekijken we samen welke stappen je moet zetten en begeleiden we je per stap tot jij jouw doel behaalt hebt.

  • Hoe meer jij gaat groeien als persoon, hoe leuker jou leven eruit gaat zien.
  • Hoe meer jij gaat groeien als persoon, hoe zelfverzeker jij je gaat voelen.
  • Hoe meer jij gaat groeien als persoon, hoe fijner jij je gaat voelen.
  • Hoe meer jij daat groeien als persoon, hoe gelukkiger je wordt.

Zo hebben we o.a. mensen geholpen zich assertiever te voelen en helpen we regelmatig mensen met burn-out klachten.

Wanneer je fysiek meer in beweging komt, word het makkelijker om mentaal in beweging te komen. Hoe meer je mentaal in beweging komt, hoe meer groei dat er plaats zal vinden. Dat is waar wij van WZ je bij kunnen helpen.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.