Over ons

Hallo, Mijn naam is Eddy Eelsing en ik ben de eigenaar/coach/instructeur van wordzelfverzekerd.nl

In mijn jarenlange ervaring als coach help ik mensen op gebied van zakelijk, maar ook persoonlijke ontwikkeling. Hier ben ik dan ook enorm gedreven in en ben ik hier ondertussen al meer dan 13 jaar mee bezig.

Zelf heb ik ook altijd een coach gehad en ook tot op heden word ik nog steeds gecoacht op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en zelfverdediging. 

Tevens heb ik ook altijd een enorme intresse gehad in zelfverdediging. Zo heb ik zelf ervaring in verschillende budo sporten waaronder Pencak Silat, Karate, kickboksen, Krav maga en combatives. Tevens heb ik de Combat instructeursopleiding, level 1 en 2 gevolgd bij WBH Training.
Eveneens blijf ik mijzelf continue bijscholen en ontwikkelen op het gebeid van zelfverdediging. Dit onder andere bij the school of selfprotection.

Dit bracht mij op het idee om 2 dingen die ik enorm leuk vind om te doen, samen te brengen. Het coachen en zelfverdediging. Hierdoor is wordzelfverzekerd.nl ontstaan.

Met WZ wil ik iedereen die zich onzeker voelt op straat zelfverzekerder, fitter en weerbaarder maken. Dit doe ik met heel veel passie en plezier.

Ik zou me graag even willen voorstellen aan jullie. Mijn naam is Neeske en ik ben de Boxing Fit instructeur bij wordzelfverzekerd.nl. Ik ben 31 jaar. Vanaf kleins af aan al veel bezig met sporten en bewegen. Kon slecht stilzitten. Ik moest altijd bezig zijn. Creatief ingestelde meid die altijd wel gekke nieuwe dingen kon bedenken om te spelen of te sporten.
 
Op mijn 17e maakte ik kennis met de fitness. En na jaren lang zelf gesport te hebben eindelijk die stap gezet er mijn beroep van te maken. Ik begon met mijn Les Mills opleiding voor Body Attack. Vervolgens kwam ik in de fitness te werken waarna ik al snel allerlei opleidingen ging doen. Les Mills RPM. Funxion training. Rumble opleiding. En daarnaast deed ik de HALO. Haagse academie voor lichamelijke opvoeding. Af en toe introduceerde ik mijn kids van alle leeftijden aan step lessen, aerobicslessen, body attack lessen, bootcamps, hitt trainingen en alles wat ik nog maar kon bedenken.
 
Al gauw merkte ik in de fitness dat ik steeds meer lessen mocht geven. Ook lessen waar ik geen opleiding voor had. Dit omdat ik zo ontzettend veel lessen zelf heb gevolgd. En omdat ik sportlessen geven zo ontzettend leuk vind. Van jong tot oud. Iedereen heb ik les gegeven. Mijn kids van 5 jaar. Tot aan de senioren van 80+. En ik vind alles leuk om les te geven. Alles heeft zijn eigen charme.
 
Maar waarom vind ik het nou zo leuk? 
Ik en Eddy passen als partners heel goed bij elkaar. Want sporten is een wonder middel. Het is een middel om je gedachtes te kunnen verzetten. Ondanks dat je misschien niet altijd zin hebt van te voren om te sporten. Als je toch geweest bent voel je je zo lekker. Het geeft je een gevoel van kracht, power en doorzettingsvermogen. Iets waar je al je kwaadheid en energie in kwijt kan.
 
Sporten is een manier om jezelf lekkerder te voelen. Om sterker te worden en daardoor zelfverzekerder. Om fitter te worden waardoor de rest van je leven ineens met zoveel meer gemak gaat. En wat is het gezellig! Hard werken maar met zoveel plezier tussendoor. Met elkaar, met jezelf. De trots van langer door kunnen of zwaarder kunnen. De kleine stapjes verbetering. En verbeter je niet? Maakt niks uit. Je was er! Je kon even helemaal gedachteloos losgaan. Op jouw manier. Op de manier die jij prettig vind. 
 
Sport is iets wat altijd zal blijven bestaan. Omdat we het als mens nodig hebben. Niet alleen omdat het gezond is om te bewegen, maar vooral ook voor dat mentale stukje. Het is een zalig gevoel als je jezelf ziet verbeteren. Je jezelf fitter gaat voelen. En wat vind ik het zalig om mensen hierin te helpen.
 
Van voeding tot sporten sta ik altijd voor iedereen klaar. Wil ik je helpen jouw doelen te behalen. Want ik weet dat je het kan! Doe mee! en Word zelfverzekerd !