Over ons

Hallo, Mijn naam is Eddy Eelsing en ik ben de eigenaar/coach/instructeur van wordzelfverzekerd.nl

In mijn jarenlange ervaring als coach help ik mensen op gebied van zakelijk, maar ook persoonlijke ontwikkeling. Hier ben ik dan ook enorm gedreven in en ben ik hier ondertussen al meer dan 14 jaar mee bezig.

Zelf heb ik ook altijd een coach gehad en ook tot op heden word ik nog steeds gecoacht op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en zelfverdediging. 

Tevens heb ik ook altijd een enorme interesse gehad in zelfverdediging. Zo heb ik zelf ervaring in verschillende budo sporten waaronder Pencak Silat, Karate, kickboksen, Krav maga en combatives. Tevens heb ik de Combat instructeursopleiding, level 1 en 2 gevolgd bij WBH Training.
Eveneens blijf ik mijzelf continue bijscholen en ontwikkelen op het gebied van zelfverdediging. Dit onder andere bij the school of selfprotection en krijg ik zelf ook 1 op 1 les in grappling omdat dit ontzettend leuk is om te doen en je ook hier veel van kan leren. 

Dit bracht mij op het idee om 2 dingen die ik enorm leuk vind om te doen, samen te brengen. Het coachen en zelfverdediging. Hierdoor is wordzelfverzekerd.nl ontstaan.

Met WZ wil ik iedereen die zich onzeker voelt op straat, iets naars heeft meegemaakt of burn-out klachten heeft zelfverzekerder, fitter en weerbaarder maken. Dit doe ik met heel veel passie en plezier.