Meld je aan om heel laagdrempelig kennis te maken met zelfverdediging in Groningen. Onze cursussen zijn geschikt voor jong en oud. Wij leren je hoe jij je kunt verdedigen als dat nodig is. En hoe je het zelfvertrouwen ervaart om dat te kunnen, terwijl je het hopelijk nooit echt nodig zal hebben.

Om je te leren jezelf te verdedigen gebruiken we verschillende vechtsporten. Die associëren sommigen meteen met agressie. Toch is dat niet de realiteit. Bij Word Zelfverzekerd leren we je juist goed om te gaan met dreigende situaties, om daar zelf zo goed mogelijk uit te komen.

Wij boosten jouw zelfvertrouwen. Jij voelt je meer zelfzeker, bijvoorbeeld omdat je weet hoe je jezelf moet verdedigen. Ondertussen zorgen we ervoor dat je dit in de praktijk waarschijnlijk nooit nodig zal hebben.

Waarom zelfverdediging?

Onze wereld wordt gehaaster, onpersoonlijker en soms -helaas- onvriendelijker. Dat geldt in Groningen, in de rest van Nederland en op steeds meer plekken. Je kunt je daardoor vaker onzeker voelen, daarin ben je zeker niet de enige.

We krijgen steeds meer aanvragen voor zelfverdediging in Groningen. Daarom hebben we speciale zelfverdedigingstrainingen ontwikkeld. Daarmee leren we je technieken van vechtsporten, die je kunt gebruiken om jezelf te verdedigen. Bovendien creëert het extra zelfvertrouwen, omdat je weet wat je zou moeten doen als het een keer nodig is. Ondertussen ontwikkel je zowel jouw fysieke als mentale gezondheid. Je bouwt aan een sterke mindset, waar je iedere dag de voordelen van ervaart. Als coach en trainer help ik je jouw zelfverdediging in Groningen te ontwikkelen tot het niveau waar jij zelfverzekerd van wordt

Verschillende vechtstijlen en -technieken

Zelfverdediging gebruikt technieken en methodes van allerlei vechtsporten en -stijlen. We kijken bijvoorbeeld naar karate, krav maga en boksen. Daarnaast gebruiken we technieken en stijlen uit andere vechtsporten die minder goed bekend zijn. De totale training voor zelfverdediging leert je hoe jij jezelf met meer zelfvertrouwen kunt positioneren. En hoe je moet handelen om een dreigende situatie te voorkomen. Of hoe je jezelf verdedigt als dat echt een keer nodig is.

Bij de keuze voor vechtstijlen en technieken houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren. We leren je de zelfverdediging die bij je past. Zo zorgen we ervoor dat jij er meer zelfvertrouwen door ervaart, waardoor je je fitter voelt en mentaal sterker in je schoenen komt te staan.

Wat past bij mij?

Er bestaat geen ‘beste vechtstijl’. Er bestaat wel een vechtstijl die het best bij jou past. Om uit te zoeken welke stijl, techniek of aanpak dat is gaan we samen aan de slag. We kijken naar de verschillende vechtsporten en -stijlen, en naar jouw fysieke mogelijkheden en waar jij je prettig bij voelt.

Wil jij bijvoorbeeld goed kunnen stoten? Of lijkt het je fijner om goed te kunnen werken op de grond? We stemmen de aanpak erop af. Op die manier oefen je met zelfverdediging op een manier die voor jou goed voelt.

word zelfverzekerd

Zelfverdediging in Groningen en omgeving

We zijn jouw specialist in zelfverdediging in Groningen en omgeving. Dat doen we met groepstrainingen en met 1-op-1 training. Dus wil jij bouwen aan je zelfvertrouwen en ervoor zorgen dat je zowel fysiek als mentaal fitter wordt? We leren je realistische manieren die je kunt inzetten als het echt niet meer anders kan. Dus geen moeilijke grepen of technieken die leuk zijn tijdens de training, maar die niet werken op straat.

Wil je meer weten over zelfverdediging in Groningen? Gebruik onze contactgegevens of ons contactformulier. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.