Hoe lekker is het als je zelfverzekerd over straat kunt, en je jezelf altijd veilig waant? Leer nu bij de weerbaarheidstraining in Groningen om jezelf mentaal en fysiek weerbaarder te maken & voelen!

Mentaal en fysiek weerbaar zijn en voelen is voor jezelf opkomen. Dat is iets wat voor velen niet vanzelfsprekend is. Gelukkig valt dit eenvoudig te leren. Bij ons heb je de mogelijkheid om zowel 1-op-1 als in groepsverband door een coach geholpen te worden.

Ben jij nou benieuwd naar de mogelijkheden? We bespreken ze graag! Je kunt contact met ons opnemen via info@wordzelfverzekerd.nl.

Hoe kan ik mijzelf weerbaarder maken?

Weerbaarder kun je worden op verschillende vlakken. Namelijk op fysiek als op mentaal vlak. Hoewel je fysiek weerbaar kunt zijn, betekent dit niet dat je je ook weerbaar voelt en vice versa. Wij zorgen voor beide.

Tijdens de groepstrainingen die wij aanbieden focussen we ons voornamelijk op het fysieke. Dit doordat je tijdens deze trainingen fysiek bezig gaat. Echter, wij vergeten de mentale uitdaging niet. Gezien wij weten hoe belangrijk dit is. Tijdens de groepslessen leer je rustig te blijven en correct te handelen wanneer je mentale druk ervaart. Eveneens leer je rustig te blijven wanneer je hartslag en ademhaling omhoog gaat. Dit gebeurt bijvoorbeeld ook wanneer je in conflict komt met iemand, en welke jou wellicht zelfs aanvalt.

Door aan de slag te gaan met zelfverdiding helpen wij mensen om fysiek maar ook mentaal fitter te worden. Dit gaat ervoor zorgen dat je automatisch ook zelfverzekerder over straat gaat. Je weet namelijk dat je fysiek en mentaal weerbaar bent. Je voelt je niet hulpeloos, maar hebt het gevoel van controle.

1-op-1 coachingstrajecten

Liever 1-op-1 met een coach aan de slag om te werken aan jouw weerbaarheid en zelfverzekerdheid? Ook dat valt binnen de mogelijkheden. Wij leveren jou graag 1-op-1 om zowel op fysiek als mentaal vlak weerbaarder te worden. Tijdens de 1-op-1 trajecten kunnen wij meer ingaan op jouw persoonlijke doelen, vaak doen wij dit door te werken met een plan op maat. 1-op-1 coaching is voor mensen die:

1 op 1 training/coaching is te allen tijde maatwerk. Vraag daarom gerust een gratis intakegesprek aan wanneer je wilt weten wat wij voor jou kunnen betekenen. Dat kan via info@wordzelfverzekerd.nl, of via 06-34918921.

Weerbaarheidstrainingen, ook voor jou!

Benieuwd of weerbaarheidstrainingen ook wat voor jou zijn? Ik weet wel zeker van wel. Wat jouw doel ook mag zijn, we helpen jou graag verder deze te bereiken. Onze unieke methode van zelfverdediging en persoonlijke coaching hebben al meerdere mensen geholpen met het behalen van hun doelen.

Wat jouw uitgangspositie ook is. We helpen je graag verder, op verschillende manieren, passend bij jou! In deze huidige tijd en maatschappij is weerbaarheid en zelfverdeding belangrijker dan ooit. Er is steeds meer vraag naar weerbaarheid en zelfverdediging, dit heeft er voor gezorgd dat ons unieke concept tot leven is geroepen.

Wil jij graag meer informatie? Vraag gerust een gratis en vrijblijvend belafspraak aan via ons contactformulier.