Je kunt allerlei vechtsporten in de provincie Groningen beoefenen. Het is de ideale vorm van zelfverdediging én sport. Sterker nog, het helpt je om bewust te worden van je eigen lichaam. Van vechtsporten word je zowel mentaal als fysiek fitter, zodat het allerlei voordelen oplevert.

De vechtsporten in Groningen waar je aan kunt denken zijn bijvoorbeeld:

Kickboksen BJJ Jiu jitsu

Boksen Krav Maga Hap ki do

MMA Aikido Tai cho

Judo Worstelen Capoeira

Karate Wing chun Pencak silat

Steeds meer mensen doen aan vechtsport, om allerlei verschillende redenen. De sporten helpen je fysiek en mentaal fit te worden (of te blijven), dragen bij aan betere zelfverdediging en zijn goed geschikt als uitdagende hobby.

Wil jij je meer bewust worden van jouw lichaam of zoek je naar nieuwe verdedigingstechnieken om je zelfverzekerder te voelen? Wat je doel ook is, vechtsporten zijn geschikt voor heel veel mensen. Wij vertellen je graag meer over de sporten en de voordelen die je daardoor ervaart.

Voor wie is een vechtsport geschikt?

Vechtsporten en zelfverdediging in Groningen zijn geschikt voor iedereen die graag fitter wil worden. Dat geldt zowel fysiek als mentaal.

Zoek jij uitdaging en wil je lekker gaan sporten? Of ben je op zoek naar een manier om te groeien buiten je comfortzone? Je kunt veel meer dan je denkt. Deze sporten zijn uitstekend geschikt om dat de ervaren.

Uiteraard moet je tegen een stootje kunnen. Bovendien is discipline ontzettend belangrijk. Vechtsporten lijken gevaarlijk, maar als je daar serieus mee omgaat valt het risico op een blessure wel mee.

Vechtsport iets voor mij?

Met het grote aanbod aan vechtsporten in Groningen zit er altijd een sport bij die goed bij je past. Dus heb je een bepaald doel voor ogen, bijvoorbeeld om staand te leren vechten? Of lijkt het je vooral leuk om liggend te worstelen op de grond? De verschillende sportscholen nodigen je graag uit om de vechtsporten en zelfverdediging een keer te komen ervaren. Zo merk je zelf waar jij je prettig bij voelt. Ontdek op die manier of de vechtsport in Groningen iets voor jou is

Vechtsporten in Groningen

Je hebt de keuze uit allerlei sporten, zowel om te leren vechten als specifiek om jouw zelfverdediging te verbeteren. Doe inspiratie op bij de verschillende sportscholen. En houd bijvoorbeeld rekening met de beschermingsmaterialen die je gebruikt of met de doelen van de sport. Zo kies je de sporten die jou het meest aanspreken, om daarvan te ervaren of dat iets voor je is.

Word Zelfverzekerd: meld je bij ons aan

Wil je zelfverzekerder worden en denk je daarom aan vechtsport of zelfverdediging? Meld je aan voor onze groepslessen of kies voor de 1-op-1 trainingen die we geven. Je traint dan gezellig samen of juist in alle rust en in een ongedwongen sfeer. Wij laten jou trainen en oefenen op de manier die jij prettig vindt. Ondertussen stimuleren we je om alles uit de vechtsporten te halen, zodat je zelfverzekerder wordt. En minstens zo belangrijk, je wordt zowel fysiek als mentaal steeds fitter.

Wil je meer weten over vechtsporten in Groningen? Gebruik onze contactgegevens of ons contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.