Ons Combat syteem

Ons Combat systeem is een vechtkunst die is ontworpen voor zelfverdediging en gevechtsdoeleinden. Het is gebaseerd op een combinatie van verschillende vechtstijlen en technieken, waaronder  kickboksen, anti grappling, krav Maga, jiu-jitsu en karate. 

Het Combat systeem is gericht op realistische gevechtssituaties en is ontworpen om snel en effectief te zijn. Het omvat simpele technieken die werken op straat. Dus geen show of poespas wat er leuk uitziet, maar in het echte leven niet werkt. Het leert beoefenaars ook hoe ze zich kunnen verdedigen tegen verschillende soorten aanvallen, waaronder aanvallen met stokken, messen en meerdere tegenstanders.

Het trainingsproces van ons combat systeem is soms streng en intensief. Het omvat het leren van de basisprincipes en -technieken, gevolgd door sparring en simulatie van realistische gevechtssituaties. Het is belangrijk voor beoefenaars om zich volledig te concentreren en zich te concentreren op het beheersen van de technieken, aangezien fouten in een echte gevechtssituatie fataal kunnen zijn.
Doorzettingsvermogen is dan ook belangrijk omdat op straat hetzelfde doorzettingsvermogen van je word gevraagd om je in spannende situaties goed te kunnen verdedigen.

Combat systeem is ook gericht op het ontwikkelen van fysieke en mentale discipline. Het kan helpen bij het opbouwen van kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en reflexen. Bovendien kan het trainen in ons Combat systeem helpen bij het opbouwen van zelfvertrouwen en het verminderen van stress.

Hoewel combat systeem een effectieve vechtsport is voor weerbaarheid/ zelfverdediging en gevechtsdoeleinden, is het belangrijk om te onthouden dat het alleen moet worden gebruikt als een laatste redmiddel. Het is niet bedoeld om te worden gebruikt voor agressie of intimidatie. Beoefenaars van ons combat systeem moeten de filosofie van respect en discipline omarmen en hun vaardigheden alleen gebruiken als ze worden geconfronteerd met een bedreigende situatie waarin het nodig is om zichzelf of anderen te beschermen.