Wil jij jezelf leren verdedigen en zelfverzekerder worden? Leer hoe je assertiever kunt zijn en hoe je beter voor jezelf op kunt komen als je dat lastig vindt. Met onze trainingen voor zelfverdediging in Vlagtwedde zorg je ervoor dat je veel steviger in je schoenen komt te staan.

Wij leren je tijdens de groepstrainingen of tijdens 1-op-1 training hoe jij jezelf beter kunt verdedigen in verschillende situaties. En alleen die kennis is vaak al voldoende om je veel meer zelfverzekerd te voelen. Zelfs als je het nooit hoeft te gebruiken (wat we namelijk hopen) is het op die manier een heel waardevolle toevoeging. Je ervaart meer zelfvertrouwen, omdat je weet dat je kunt ingrijpen als dat echt nodig is.

Waarom zelfverdediging?

We spreken van zelfverdediging in de omgeving van Vlagtwedde, al gaat het natuurlijk om meer dan dat. We geven trainingen waarmee je jouw weerbaarheid leert vergroten. Bovendien werk je aan jouw zelfvertrouwen, iets dat je in veel meer situaties heel goed kunt gebruiken.

Je traint zowel jouw fysieke weerbaarheid als je mentale weerbaarheid. Dat doen we op een zo eenvoudig mogelijke manier, zonder allerlei ingewikkelde grepen en technieken. Wat dat betreft ontwikkel je jouw techniek én de tactiek, samen met motivatie en je doorzettingsvermogen.

Trainingen zoals jij prettig vindt

Je traint jouw zelfverdediging standaard tijdens een groepstraining. Wij zorgen ervoor dat je de groep goed leert kennen, en dat jullie naar elkaar uitspreken om gemoedelijk en met respect met elkaar om te gaan. Wij houden rekening met jullie niveau, om de juiste partners aan elkaar te koppelen.

Ondanks dat wij natuurlijk opletten is het ook jullie verantwoordelijkheid om op elkaar te letten. We willen geen blessures of andere verwondingen. Gelukkig is dat ook nog niet eerder gebeurd, dus dat bewijst dat het bovendien niet nodig is.

We organiseren naast de groepstrainingen ook specifieke trainingen zelfverdediging voor kinderen en 1-op-1 trainingen. Zo kies je voor precies de training in de omgeving van Vlagtwedde die je zoekt, waarmee je werkt aan jouw fysieke en mentale weerbaarheid.  

Training door een ervaren instructeur

Je krijgt jouw training zelfverdediging in de omgeving van Vlagtwedde door een ervaren instructeur. Onze instructeur heeft jarenlange ervaring op het gebied van zakelijke en persoonlijke ontwikkeling. Bovendien heeft jouw trainer zelf een coach.

Dankzij de ervaring met Pencak Silat, Karate, kickboksen en Krav maga is er bovendien voldoende vechtsport-kennis aanwezig. De achtergrond dankzij de Combat instructeursopleiding, level 1 en 2 gevolgd bij WBH Training maakt het plaatje compleet, voor een goede en ervaren trainer die jou kan helpen om aan je zelfverdediging te werken.  

Zelfverdediging in Vlagtwedde: meld je aan

Denk je aan een training of cursus zelfverdediging in Vlagtwedde of omgeving? We zitten in Ter Apelkanaal met onze groepslessen en 1 op 1 lessen in Sellingen! Dus gewoon bij jou in de buurt. Dat betekent dat je er zo staat en aan de training kunt deelnemen.

Neem eerst eens contact met ons op als je meer wilt weten, of schrijf je meteen in. Dan leggen we je graag uit hoe de groepstraining, de 1-op-1 training of de training voor kinderen werkt. Uiteraard kunnen we je ook meer vertellen over wat je kunt verwachten van jouw groei in fysiek een mentale weerbaarheid.

Wil je meer weten over onze zelfverdedigings lessen of een proefles volgen? Gebruik onze contactgegevens of ons contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.