Train jouw zelfverdediging in de omgeving van Stadskanaal, om ervoor te zorgen dat je het hopelijk nooit nodig hebt. Dat klinkt misschien tegenstrijdig, maar het komt helemaal overeen met onze gedachte en visie. We hopen namelijk dat je de technieken die we je leren in de praktijk niet nodig zal hebben. De overtuiging dat je het kúnt gebruiken is namelijk voldoende om je meer zelfvertrouwen te geven.

We trainen zelfverdediging vanuit de gedachte en visie dat je een gevecht altijd zoveel mogelijk uit de weg zal gaan. We geven je mee dat je natuurlijk nooit zelf een gevecht begint en dat jij je alleen verdedigt als jij of de mensen om je heen in gevaar zijn. Je leert de technieken om jouw tegenstander zo snel mogelijk uit te schakelen, maar alleen als jij je niet meer verbaal kunt redden. Dan zet je gepast geweld in.

Waarom zelfverdediging?

Dankzij de training zelfverdediging in de omgeving van Stadskanaal straal je veel meer zelfvertrouwen uit. Je voelt jezelf een stuk zekerder, waardoor je waarschijnlijk helemaal niet meer in dreigende situaties terecht komt. In plaats daarvan straal je uit dat je weet wat je moet doen als dat nodig is, dus zullen anderen het niet eens proberen.

We trainen je natuurlijk fysiek, al speelt ook het mentale stuk een nog belangrijkere rol. Jouw weerbaarheid verbetert enorm als je van jezelf weet dat je in staat bent je te verdedigen. Je groeit persoonlijk, en stelt je op een heel andere manier op. Dat zien anderen om je heen ook, waardoor de cursus zelfverdediging het zelfs meer dan waard is als je de technieken uiteindelijk nooit nodig hebt.
Wat we natuurlijk hopen. Maar de mindset is enorm bepalend en daar helpen wij je bij.

In een groep of 1-op-1

Je bepaalt bij ons helemaal zelf hoe je graag wilt trainen. Standaard doen we dat in een groep. De trainingen geven we voor volwassenen en speciaal voor kinderen.

Zoek je naar meer persoonlijke begeleiding tijdens de cursus zelfverdediging in de omgeving van Stadskanaal? Kies dan voor onze 1-op-1 training. We stemmen de training zoveel mogelijk af op jouw persoonlijke wensen. Dus zijn er bepaalde dingen die je lastig vindt of heb je te maken gehad met een vervelende situatie? We luisteren naar jouw wensen en stemmen het programma daar zo goed mogelijk op af. Tevens houden we rekening met je wensen en je startpunt op mentaal als fysiek gebied.

In alle gevallen zorgen we ervoor dat je zowel een aantal technieken leert als dat je werkt aan jouw motivatie en doorzettingsvermogen. Zo groeien jouw fysieke en mentale weerbaarheid. Je komt een stuk sterker in je schoenen te staan, zodat je daar iedere dag de voordelen van ervaart.

Training door een ervaren instructeur

De training krijg je altijd van een ervaren instructeur. Onze trainer heeft jarenlange ervaring met zowel zakelijke als persoonlijke ontwikkeling en heeft ook zelf een coach.

Bovendien heeft hij veel ervaring met vechtsporten zoals Pencak Silat, Karate, kickboksen en Krav maga en volgde hij de Combat instructeursopleiding, level 1 en 2. Dit betekent in de praktijk dat je getraind wordt door een ervaren trainer, die weet hoe jij zo snel mogelijk fysiek en mentaal groeit.

Zelfverdediging in de omgeving van Stadskanaal: meld je aan

Heb je interesse in een training of cursus zelfverdediging in de omgeving van Stadskanaal? Meld je meteen aan of stel ons de aanvullende vragen die je hebt. We leggen je graag uit over wat je kunt verwachten en hoe anderen het hebben ervaren. Zo weet je zeker dat je kiest voor een training die helpt jouw zelfvertrouwen te laten groeien.

Wil je meer weten over zelfverdediging in omgeving van Stadskanaal? Gebruik onze contactgegevens of ons contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.