Werk aan je fysieke en mentale weerbaarheid tijdens onze training zelfverdediging in Sellingen. We leren je de technieken om jezelf te verdedigen. Al is dat niet alles, omdat het net zo waardevol en belangrijk is om meer zelfvertrouwen te ervaren. Zelfs als je de technieken nooit nodig hebt (wat we natuurlijk hopen) sta je veel sterker in jouw schoenen.

De trainingen zelfverdediging in Sellingen geven we standaard in (kleine) groepen. Eventueel kun je kiezen voor onze 1-op-1 training en de speciale trainingen voor kinderen. Dus wil jij werken aan je weerbaarheid, om zeker te weten dat je jouw mannetje (of vrouwtje) zal staan? Die overtuiging en de kennis dat je weet wat je moet doen vormen voor veel mensen een hele geruststelling.

Waarom zelfverdediging?

We hopen dat je het nooit nodig zal hebben en dat geldt gelukkig voor het overgrote deel van onze deelnemers. Toch zijn ze heel blij met de cursus die ze bij ons volgden, omdat het zorgt voor een gerust gevoel. Als je de training zelfverdediging in Sellingen hebt afgerond weet je wat je zou moeten doen, mocht het ooit zo ver komen.

Je ervaart meer zelfvertrouwen, iets dat je ook naar buiten toe uitstraalt. Dat betekent dat je zelfverzekerder over straat gaat. We leren je namelijk een aantal technieken, al gaat het net zo goed om jouw mentale weerbaarheid en de manier waarop je naar de wereld om je heen kijkt. Vanuit motivatie en doorzettingsvermogen valt er minstens zoveel te bereiken als met een paar belangrijke technieken.

Zonder ingewikkelde grepen en technieken

Tijdens de groepstraining en de andere trainingen die we geven houden we het zo eenvoudig mogelijk. Dat geldt in het bijzonder voor de training zelfverdediging voor kinderen in Sellingen. Hen leren we zich zelfverzekerder te voelen, omdat ze weten wat er belangrijk is als ze in de problemen zouden komen.

Dat doen we op een heel laagdrempelige en toegankelijke manier. Zo houden we het voor iedereen leuk. Tegelijkertijd gebruiken we de belangrijkste technieken uit een aantal vechtsporten, om wel degelijk kennis op te doen van wat je zou kunnen inzetten. Tijdens de 1-op-1 training stemmen we de werkwijze natuurlijk specifieker op je wensen af. Zo weet je zeker dat de training precies aansluit bij wat jij graag wilt leren om fysiek en mentaal sterker te worden.  

Training door een ervaren instructeur

Je traint bij een ervaren instructeur, met ervaring met bijvoorbeeld Pencak Silat, Karate, kickboksen en Krav maga. Bovendien heeft jouw trainer de Combat instructeursopleiding, level 1 en 2 gevolgd bij WBH Training. Wat dat betreft beschikken we over alle kennis en kunde die er nodig is om jou zo goed mogelijk te trainen. Dat geldt zowel fysiek als mentaal, dankzij onze ervaring met zowel zakelijke als persoonlijke ontwikkeling bij allerlei deelnemers.

 

Zelfverdediging in Sellingen: meld je aan

Denk je aan een cursus of training zelfverdediging in Sellingen en wil je daar graag meer over weten. Wij bieden je de groepstraining, een 1-op-1 training of een training speciaal voor kinderen aan zoals je die zoekt. En heb je meer vragen of wil jij je meteen inschrijven? Dat kan eenvoudig online, omdat we het graag zo laagdrempelig en toegankelijk mogelijk houden.

Wil je meer weten over zelfverdediging in Sellingen? Gebruik onze contactgegevens of ons contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.